آرشیو مهر ماه 1399

درمان انواع بيماري هاي نشيمنگاه با ليزر

بررسي علل شايع بواسير در زنان

۵۹ بازديد
آشنايي با بيماري بواسير در زنان و علل شايع آن
بواسير در زنان - كلينيك پايتخت

بر اساس تحقيقات انجام شده بيماري بواسير در زنان شايع تر از مردان است كه علت اين امر را مي‌توان تفاوت در آناتومي بدن زن و مرد دانست. مي‌دانيم كه بواسير يا هموروئيد به گشاد شدن و ايجاد تورم در رگ‌هاي داخلي و خارجي مقعد اطلاق مي‌شود. زنان به دليل تجربه هايي مثل بارداري و زايمان، داشتن رابطه مقعدي، تغييرات هورموني نزديك به عادت ماهانه و … بيشتر به اين عارضه مبتلا مي‌شوند.

علائم اين بيماري در هر فردي متفاوت است اما شايع ترين نشانه‌هاي هموروئيد در زنان شامل خونريزي از مقعد، احساس درد بعد از دفع مدفوع، بيرون زدگي، التهاب و تورم مي‌باشد. تنها حدود پنج درصد از عارضه‌هاي هموروئيدي بدون جراحي و با دارو درمان مي‌شوند.

در ادامه علل ايجاد اين عارضه در زنان را بررسي مي‌كنيم. اگر به دنبال بهترين روش‌هاي درمان بواسير هستيد به صفحه مربوطه مراجعه كنيد.

تغييرات هورموني

هورمون‌ها بر عملكرد اندام هاي مختلف بدن تاثيرگذارند و در دوره‌هاي متفاوت زندگي مثل زايمان، بارداري ،قبل از قاعدگي و يائسگي دچار تغييراتي مي‌شوند كه كاملا طبيعي است. 

تاثير تغييرات هورموني بر متابوليسم كلي بدن، ممكن است يكي از علل ايجاد بواسير در زنان باشد. ابتلا به يبوست گاهي بخاطر تغييرات هورموني قبل از قاعدگي اتفاق مي‌افتد و يبوست رابطه اي مستقيم با هموروئيد دارد. در حقيقت يبوست و سختي مدفوع فشار زيادي را به مقعد وارد مي‌كند و باعث ايجاد آسيب در رگ‌هاي ديواره مقعد و در نهايت بواسير يا هموروئيد مي‌شود.

رابطه مقعدي

برقراري رابطه جنسي از طريق مقعد، مشكلات زيادي براي بدن به همراه دارد. اين امر باعث ايجاد فشار بيش از اندازه در ديواره و عضلات اسفنكتر مقعد و در نهايت منجر به ايجاد آسيب‌هاي جدي مي‌شود.

اين آسيب در عضلات اسفنكتر حتي مي‌تواند باعث بروز بي اختياري در كنترل مدفوع شود. رابطه مقعدي در صورت تكرار يكي از عوامل اصلي ايجاد بواسير در زنان به شمار مي‌رود.

بارداري و زايمان

بي شك بسياري از زناني كه بارداري و زايمان را تجربه كرده اند، به بيماري بواسير يا هموروئيد مبتلا شده اند. تغييرات هورموني و همچنين افزايش وزن و فشار وارده در كانال مقعد مي‌تواند منجر به اين بيماري شود كه در صفحه بواسير در بارداري به طور كامل به آن پرداخته‌ايم.

درمان جوش صورت در خانه

۶۹ بازديد

اگر به دنبايل روش‌هايي براي از بين بردن جوش صورت خود هستيد اين مطالب براي شما مفيد خواهد بود. در اين مطلب روش‌هايي سريع براي درمان جوش صورت را به شما معرفي مي‌كنيم كه مي‌توانند سلول‌هاي مرده پوست را از بين برده و باعث رفع جوش صورت و درمان جاي جوش شوند. 

چرا صورت جوش مي‌زند؟

براي اكثر مردم جوش‌ صورت تنها نشانه‌اي از مشكلات پوستي است كه در نتيجه‌ي اختلال بخش‌هاي توليد‌كننده‌ي چربي پوست به وجود آمده‌ است. به طور كلي اين بخش‌ها به دلايلي بيش فعال مي‌شوند و شروع به توليد مقدار زيادي چربي مي‌كنند كه در نتيجه‌ي آن اين بخش‌ها در چربي غوطه ور مي‌شوند.

ارگانيسم‌هاي زنده‌ي ميكروسكوپي كه به طور معمول روي پوست وجود دارند در اين حجم زياد چربي به دام مي‌افتند و باعث ايجاد آلودگي و توليد ترشحات بعدي مي‌شوند. اين اتفاقي است كه نقطه‌ي برآمده روي پوست كه آن را جوش مي‌ناميم، ايجاد مي‌كند.

درمان خانگي و سريع جوش صورت

بسياري از مردم قبول دارند كه استفاده از مواد شيميايي خشن، شست‌وشوي طاقت فرسا و حتي لايه برداري‌ و ليزر كردن تحت‌ نظر پزشك واقعا پوست را حساس كرده و مشكل را تشديد مي‌كند. بنابراين مي‌توان براي جوش‌هاي دوره‌اي با دفعات ظهور محدود، از راه‌هاي درماني فوق‌العاده متداولي كه جوش‌ و آكنه را با سرعت و به راحتي از بين مي‌برند استفاده كرد.

درمان جوش صورت

1. از بين بردن جوش صورت با يخ

اولين درمان سريع جوش صورت، يخ است. براي جوشي كه هنوز به طور كامل عفوني نشده است، استفاده از يخ به كاهش التهاب كمك مي‌كند و غدد چربي را تشويق مي‌كند منقبض شده و چربي اضافه و ميكروب‌هاي درون آن را از آن بخش پوست بيرون برانند.

روش استفاده

  • يخ را در تكه‌اي پارچه گذاشته و روي بخشي كه در حال جوش زدن است به مدت چند ثانيه نگه داريد.
  • چند دقيقه فاصله بگذاريد و مجدد مرحله‌ي قبل را تكرار كنيد.
  • اين كار را به دفعات دلخواه تكرار كنيد، جوش در عرض يكي دو روز از بين مي‌رود.

2. استفاده از روغن زيتون

روغن زيتون حاوي ويتامين، آنتي‌اكسيدان و آهن است. اين روغن به دليل خاصيت تسكين دهندگي پوست به ترميم جاي جوش كمك مي‌كند.

روش استفاده

  • براي از بين بردن جاي جوش‌ها بايد پيش از رفتن به رختخواب از روغن زيتون استفاده كنيد.
  • مقداري روغن زيتون برداريد و به صورت خود ماساژ دهيد. بيش‌تر روي جاي جوش‌ها تمركز كنيد.
  • ماساژ روغن به پوست را به مدت چند دقيقه تا زماني كه حس كنيد روغن جذب پوست شده ادامه دهيد.
  • پارچه يا حوله اي تميز را در آب گرم فرو ببريد.
  • حوله ي گرم را روي صورت تان بگذاريد تا بخار به آن برسد.
  • چربي باقي مانده را به آرامي و نه با سابيدن از روي پوست پاك كنيد.
  • بعد از يك يا دو دقيقه صورت تان را با آب معمولي بشوييد.

3. از بين بردن جوش صورت با ماست

ماست غذايي دلپذير است كه به عنوان وعده‌ي صبحانه و همچنين ميان وعده عالي است. ماست علاوه بر اين اگر به صورت موضعي روي پوست استفاده شود فايده‌هاي شگفت‌آوري دارد. ساليان دراز است كه به دليل همين فوايد عالي، براي بهبود پوست از آن استفاده مي‌شود.

هنوز هم در هند از ماست به عنوان روشي عالي در درمان جوش و كاهش التهاب آن استفاده مي‌شود. كلئوپاتراي مصر باستان به حمام‌هاي روزانه‌اي با شير ترشيده كه به او پوستي درخشان و جوان مي‌بخشيده است معروف است. شما هم مي‌توانيد براي از بين بردن جوش‌ها از ماست استفاده كنيد.

روش استفاده

  • مقداري ماست را با آبليمو مخلوط كنيد و روي پوست‌تان بماليد. بعد از 15 دقيقه صورت‌تان را بشوييد.

4. درمان جوش صورت با سيب و عسل

استفاده از سيب و عسل براي زيبايي پوست بسيار توصيه شده است و در بسياري از ماسك‌هاي پوست نيز استفاده مي‌شود. براي درمان جوش صورت مي‌توانيد از مخلوط سيب و عسل استفاده كنيد.

روش استفاده

  • يك نيمه‌ي سيب رنده شده را با 4 قاشق چاي خوري عسل مخلوط كنيد و روزانه 15 دقيقه روي پوست صورت خود قرار دهيد و سپس با آب ولرم بشوييد اين مخلوط بسيار مناسب پوست‌هاي خشك آكنه دار مي‌باشد.

5. از بين بردن جوش صورت با ژل آلوئه‌ ورا

آلوئه ورا نه تنها با كاهش التهاب پوست احساسي عالي به شما مي‌دهد، آزردگي و قرمزي جوش را از بين برده و پوست‌تان را درخشان و صاف مي‌كند.

روش استفاده

  • ژل آلوئه ورا را به جوش‌ها بماليد و 15 دقيقه بگذاريد بماند.
  • بعد از 15 دقيقه صورت‌تان را با آب گرم بشوييد.

منبع: zoomlife.ir